Vélemények

Rólunk mondták

Feleségem hosszú ideje súlyos fekvőbeteg, 24 órás ellátást igényel. Hallottunk a Canah kapszuláról, gondoltuk kipróbáljuk. A vártnál sokkal hamarabb mutatkoztak a jótékony hatásai, az alvászavar szinte teljesen megszűnt, és az erős, fájdalmas izomgörcsök fokozatosan enyhülnek, ezáltal elviselhetővé váltak. A jövőben egész biztosan folyamatosan használni fogjuk a terméket, mert számunkra bizonyította jótékony hatását. Nekem a legfontosabb, hogy a feleségem szenvedésein enyhíteni tudtam. Köszönjük, Canah!
B. László
Vásárló
Komoly migrénes fejfájással küszködtem. A Canah kapszula szedése óta megszünt ez a panaszom, és az ismerősöm aki ajánlotta, az izületi fájdalmait csökkentette, majd megszüntette. Ha valakinek hasonló panasza van, ne várjon, próbálja ki!
P. Tünde
Vásárló
A kisfiam sajnos hiperaktív. Nehezen lehet a viselkedését féken tartani. Ismerősöm ajánlotta a Canah terméket, amiből rögtön vásároltam. A termék egy hét után teljesen lenyugtatta az én hiperaktív gyermekemet. Csak ajánlani tudom!
H. Edit
Vásárló
Elsőként vásároltam a Canah termékből, szerettem volna kipróbálni, mert súlyos cukorbeteg vagyok. Nem fűztem hozzá nagy reményt, mert nagyon sok mindent kipróbáltam már, nem sok sikerrel. Ebben a termékben azonban pozitívan csalódtam. Két hét szedés után a vércukorszintem stabilizálódni látszik és a betegség miatt kialakult depressziós állapotomon szinte teljesen elmúlt. Jól alszom, jobb a kedvem, és újra örömömet lelem az unokáimban.
Sz. Andrásné, Mária
Vásárló